Hard Dog Race 5.9.2020


Třetí ročník tohoto skvělého překážkového závodu v Opatově u Svitav a naše druhá účast s Bells. Společně jsme překonaly opět všechny překážky, loňský čas si vylepšily a náramně si to užily. Tohle nás obě vážně baví. Bohužel letos toho moc nebylo a už toho ani moc nestihneme. snad bude příští rok "růžovější". :)


Jöringový Trhák
28.10.2019

Teprve druhý, ale zároveň poslední CC závod roku 2019 byl Jöringový Trhák pořádaný Nučickou Smečkou. Nádherná lokalita a 4,2km trasa v obci Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Skvěle jsme se s Bells proběhly v čase 21:30. Na umístění to zatím není, bylo tam hodně profíků a my jsme začátečnice, ale opravdu nás to baví a do příštího roku se těšíme na spousty dalších závodů. 


CaniKosíř 2019

12.10.2019 

Naše úplně první závody canicrossu. Přihlášených do kategorie CCW+20 bylo 70, startovalo něco přes 50 a s Bells jsme se umístily na 28.místě. Trasa byla krásná, dlouhá cca 4,4km a čas jsme měly 24:16.
Jsem spokojená a těšíme se na další. :)
Děkujeme za skvěle zorganizovaný závod a krásnou fotku.
Další závod nás čeká 28.10. Jöringový Trhák.


HARD DOG RACE 2019

Opatov u Svitav, 14.9.2019
Trasa BASE (6km, 16 překážek)

S Bells jsem zahájila naši sportovní kariéru tímto skvělým závodem, který se u nás v ČR konal teprve podruhé, a hned jsme se do toho zamilovaly. Bells i na tréninku dává do canicrossu vše, ale co předvedla na závodě, bylo neuvěřitelné, tahala jak drak a celou dobu. Je to sportovkyně srdcařka a nebýt toho břemene na druhém konci vodítka, určitě by stála na bedně. Takto nám to stačilo na čas 52:50 a 104.místo z 557 žen celkem. Takže slavíme úspěch a už jsme se nahlásily na další CC závod a to CaniKosíř 12.10.2019.
Závod byl organizačně skvěle připravený, lidi všude bezvadní, ochotní a podporující. Závodníci ohleduplní a skvěle jsme si to s Bells užily a už se těšíme na další ročník a děkujeme za vydařenou akci pořadatelům.
Pár fotek z akce níže.


Dalmavíkend a srandazávod puntíků 3.ročník

24.5.2019
Již tradiční květnový víkend plný zábavy, přátel a soutěží pořádaný pouze pro dalmatiny.

Letos se zúčastnila pouze Bells (Aaronek kvůli nasazeným antibiotikům zůstal doma), ale předvedla výkony za oba. Umístila se ve třech disciplínách z šesti. Odnesla si 2x 1.místo a 1x 3.místo a spousty krásných cen.
Děkujeme pořadatelce za skvělý závod prověřující všestrannost našich dalmatinů.
Jsem pyšná. <3

Voděrady, 566 01
Na všechny fotografie z tohoto webu se vztahují autorská práva.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky